Flex-історія:Лист із Монтани [3]

11.01.2016   Administrator   Категорія: Hello, America!

   Сьогодні я хочу розказати про свою участь у м’юзиклі "Лак для волосся". У моїй школі театр займає почесне місце у позашкільній діяльності. Тому у цій виставі було задіяно більше, ніж 50 чоловік. Я працювала у частині групи, яка танцювала та співала, проте слід відмітити, що це не менш цікаво, ніж грати головну роль. Репетиції проводились щоденно після уроків приблизно з третьої до шостої години. Але чим ближче ми підходили до ночі відкриття, тим довше вони тривали. Одного разу я повернулась додому близько десяти вечора. Врешті всі наші старання не залишились не поміченими. Кожного вечора, а їх було п’ять, глядацький зал заповнювала неймовірна кількість людей. І це не могло нас не радувати.
   Наступного дня після закриття м’юзиклу у нас був зимовий випускний - одна з традицій американської хай скул. Білет на нього коштував 15$. Танці проводились у величезному приміщенні, прикрашеному в стилі Монте-Карло, у вийнятково червоно-чорно-білих тонах. Також на столах стояли колоди карт, жіночі сумочки та туфлі, що створювало певну атмосферу. Танці тривали з 8:00 до 11:30. По закінченні я поїхала на "після випускний" у будинок моїх друзів. В загальному день був просто незабутнім.
   Декілька тижнів тому я також проводила презентацію у зв’язку  з тижнем «Інтернаціонального навчання». Було дуже весело розказувати про Україну моїм однокласникам, тому що одні навіть приблизно не знали де вона знаходиться, інші думали, що це частина Росії. По завершенні презентації я пригостила їх медівником, який назвала "honey bread".
   Наступною великою подією було Різдво. До нього тут готуються декілька тижнів наперед, прикрашаючи будинок та ялинку. Сім’я, у якій я живу, традиціям не зраджувала, тож уже в середині грудня у нас стояло дві ялинки: на першому та на другому поверхах.
   Святий вечір тут 24 грудня і включає в себе вечерю та похід у церкву. На вечерю я приготувала два види вареників: з картоплею та з вишнями і звичайно кутю. Хости залишились задоволеними.
   Наступного дня мене розбудити діти близько сьомої години ранку з криками "Merry Christmas". Цього моменту чекають з нетерпінням. Адже як тільки всі прокидаються, приходить час для відкривання подарунків.
   Різдвяні свята промайнули у родинній і затишній атмосфері. Я дуже цьому рада…
   Час проходить швидко… Ось і закінчився 2015 рік, який приніс величезні зміни у моєму житті. В честь цього я хочу привітати учнів та весь учительський колектив школи №5 з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Хай Новий Рік з добром до Вас прийде.
Здоров'я, сміх і радість принесе.
Різдво з колядою нехай завітає.
Щастям безмежним Вас благословляє!


Сімейне різдвяне фото - одна із традицій...


Американська Свята вечеря


Готуємо вареники


Ялинка у місті


Прикрашаємо ялинку


За кулісами перед виставою


Випускний

    Flex

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями