Flex-історія: Лист із Колорадо [4]

11.03.2019   Administrator   Категорія: Hello, America!

Привіт всім! 
Останній лист був написаний мною аж два місяці тому. За цей час відбулось багато цікавих подій. Щодо навчання - все добре. Середній бал по успішності в мене вище 90 балів. Нещодавно отримав запрошення на зібрання - як один з кращих учнів школи. Дуже цікаво буде відвідати цей захід. Окрім того, я є учасником бізнес клубу Frederick high school. Минулого місяця відбувся конкурс серед різних шкіл нашого регіону, де я зайняв третє місце. Тепер маю приймати участь у Денвері на рівні цілого штату. 

Однією з головних подій була поїздка в Лос-Анджелес. Ця подорож була найкращою в моєму житті. Величезна кількість вражень і просто незабутній час. Ця поїздка тривала три дні. Розпочалася вона 19 січня в 4:00. Я, декілька інших студентів та мій координатор виїхали в аеропорт і через пару годин ми вже були в Каліфорнії. Ми відвідали Голлівуд, а потім мали декілька воркшопів. На наступний день ми були в музеї толерантності, пізніше поїхали на “Santa Monica Beach”. Там було багато атракціонів, туристів і просто було дуже красиво. На завершення ми поїхали до океану, де прогулювалися набережною. В цей же день всі полетіли назад у свої штати. 

Після цього в мене був місяць школи і 22 лютого розпочалась моя друга подорож. Це була поїздка в Філадельфію(штат Пенсильванія), і це був перший раз коли я летів літаком сам без супроводу і знайомих. Для мене - хороший і цікавий досвід. Ці декілька днів я жив у хороших друзів своїх батьків і дуже багато чого побачив у Пенсильванії. У цій сім’ї було троє дітей, один з яких мого віку. В перший же день, я з ним був в українській школі, там вчили українську мову, літературу, історію, культуру. Більшість вчителів, які викладали в цій школі були вчителями в Україні, декілька років назад переїхали в Америку і зараз живуть тут. Також в тому місті є українська церква і українські магазини, навіть банки. 

На наступний день ми поїхали в Нью Йорк. Це одне з найцікавіших міст, де я був. Зі всіх боків тебе оточують величезні будівлі. В Нью Йорку є багато українських місць, наприклад, ми були на вулиці, де був і український ресторан, який ми відвідали. Також були на одній з найдорожчих вулиць світу у районі Манхеттен. Незабутні також враження від відвідин хокейного матчу НХЛ у Філадельфії. 

Моя наступна подорож буде в квітні, і я побуваю в одному з найбільших міст Америки - Чікаго. Це буде остання зустріч зі всіма іншими студентами по обміну і після цього в нас вже не буде ніяких великих зустрічей в Америці. Третього червня - це дата, коли я вилітаю з Колорадо і проводжу ще один день в Вашингтоні, а потім вже вертаюся додому. Мені залишилося вже менше трьох місяців бути в Америці, але у мене ще є тут багато цікавих справ, які я планую зробити. Одна з них - це влаштування благодійної акції в школі і в інших місцях для зібрання коштів в притулок для тварин. Зараз я активно працюю над цим. В наступному листі я опишу свій досвід в організації цієї благодійної акції, розкажу як це все було. Протягом наступних трьох місяців у мене ще буде дуже багато всього цікавого, тому, думаю, буду мати ще про що вам написати!!! Вітання всій п‘ятій школі, своєму 10-А, друзям та знайомим!!! 

З повагою, Денис Коломийчук 
High Frederick school, 
Dacono, Colorado

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями