Незабутні враження від Карпат. 11-А клас

23.10.2015   Administrator   Категорія: Не тільки навчаємось, а й відпочиваємо

   Карпати – це місце, куди хочеться повертатися знову і знову. Наш клас відвідав Карпати 9-11 жовтня 2015 року. Ми не перший раз там, але з радістю ще раз поїхали.
   Українські Карпати... Вже сама назва  викликає приємні відчуття, нагадує чарівну співанку-коломийку про цей унікальний і величний край. Природа Карпатських гір надзвичайно мальовнича. Головна їх прикраса - це, звичайно, самі гори, які однаково добре підходять для активного і комфортного відпочинку. 
   В нас був дуже затишний будиночок, який знаходився неподалік річки. Вечори були затишними, а страви які ми самі готували смачними.  Наші хлопці пригостили нас власноручно приготованим шашликом.
   Ми відвідали Буковель. Піднялися на підйомнику, який відкривав нам прекрасний вид на карпатські гори. Також ми відвідали затишне містечко Яремче.  Там ми відпочили ще й активно. Ми стрибали на Rope Jumping. Адреналін який  переповнював нас , ми не забудемо ніколи . 
   Ми не хотіли прощатися з цим казковим місцем, але потрібно було повертатися додому. Наш відпочинок ми не забудемо ніколи!!!

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями