Кам’янець – Подільський. Осіння мандрівка 7-А класу

04.11.2015   Administrator   Категорія: Не тільки навчаємось, а й відпочиваємо

   Осінні канікули для нас цього року були не лише корисними, але й приємними, оскільки ми відвідали Бакоту і Кам’янець – Подільський. Це фантастичне місто, яке належить до найгарніших міст світу. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток.  Він красується багатьма визначними і величними місцями: храмами, соборами, замками тощо… В деяких з них ми мали чудову нагоду побувати і помилуватися їхньою красою. Небайдужими залишив нас Старий Замок, з якого був прекрасний краєвид на місто. У серпні 2011 року найбільша вежа замку була зруйнована блискавкою, всередині замку є декілька музеїв, темниць і козацьких розваг для туристів.

   Також ми були у храмі, в якому побачили великий орган, але можливості послухати його не було, адже ці чудові звуки можна послухати лише під час богослужінь. Перед храмом є арка, яка, згідно легенди,виконує бажання. Потрібно лише поставити долоню на відповідний камінь та загадати бажання і вірити, що обов’язково  здійсниться.

   Поблизу центра міста у козацькому кафе ми посмакували добрим обідом і подалися в дорогу ,щоб пізнати красу затоки Дністра – Бакоту. Бакота – це затоплене село. Сьогодні нею називають місця вздовж берега Дністра, розташовані поблизу залишків монастиря. Там надзвичайно гарний краєвид. Якщо піти вниз по Бакоті, можна побачити невеличку печеру-храм, намолене місце. Усі полюбувалися побаченим, пограли ігри, котрі підготувала для нас анімаційна група «AVALANCHE», зробили безліч фотографій і з незабутніми враженнями повернулися до рідної домівки.


 
          
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Гумен Соломія, 7-А клас

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями