Нашим захисникам з любов'ю

11.02.2015   Administrator   Категорія: Допомога бійцям АТО

 

   

   Сьогодні, у нелегкий для всіх час, коли  так необхідна підтримка, дуже важливо, що діти усе пропускають через своє серце. У речі, зроблені власноруч, вони можуть вкласти свою душу, передати свою енергетику. І звичайно солдати відчують це тепло. Саме з цією метою у нашій школі пройшли благодійні акції «Нашим захисникам з любов’ю» та «With love from Ukraine». Кожен клас підготував велику валентинку з привітанням для воїнів. Найактивніші учасники акції вирішили зігріти наших бійців не лише теплими словами, а й теплими речами .

 

 

 

 

 

 

 

   Окрім того учнівське самоврядування організувало роботу військової пошти «With love from Ukraine». Протягом двох тижнів представники секторів «Милосердя» та «Дозвілля» виготовляли патріотичні валентинки, котрі шкільні волонтери розповсюдили 9-10 лютого в нашому навчальному закладі. Ніхто навіть не очікував такої кількості охочих придбати оригінальні листівки «handmade». Діти мали змогу одразу підписати валентинки і відправити їх військовою поштою.

 

 

 

 

 

   Цими акціями ми прагнемо хоч би на хвильку створити святковий настрій нашим захисникам. Поки ми тут відзначатимемо День святого Валентина, вони там відважно боротимуться за нашу землю. Ці хлопці найбільше заслуговують на свято. Сподіваємося, військовим буде приємно, що про них тут думають і хвилюються.

    День Святого Валентина Благодійність Учнівське Самоврядування

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями