Участь у проекті: «Іспити у школах» / Prüfungen an Schulen

18.12.2023   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

(реалізація із 2016р.)

У рамках участі у міжнародному проєкті «Іспити у школах», ініційованому Goethe-Інститутом, учні нашої школи щорічно починаючи з 2016 року успішно складають міжнародні іспити з німецької мови Goethe Zertifikat на рівні А1, А2, В1 за шестиступеневою шкалою вмінь і навичок Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР). П’ята школа міста Тернополя – єдиний загальноосвітній заклад середньої освіти області, який бере участь у проєкті від Goethe-Інституту в Україні «Міжнародні сертифікати з німецької мови для учнів», координатор проєкту -  Мариніна Ольга. Завдяки активній участі в цьому проєкті підписана Угода про співпрацю між Goethe-Інститутом в Україні та ТСШ №5 (2017 рік), а 5-та школа визнана офіційним партнером Goethe-Інституту.

У червні – липні 2023 року 22 учні 7 – 8 класів та 11 учнів 9 – 10 класів успішно склали міжнародні іспити з німецької мови Goethe Zertifikat Fit in Deutsch A1 у м. Ясси (Румунія) та Fit in Deutsch A2 у м. Клуж Напока (Румунія).

Минулого тижня у школі відбулось урочисте вручення міжнародних сертифікатів Goethe Zertifikat А2 Fit in Deutsch 2 з німецької мови і подарунків від Goethe-Інституту.

Зараз наші вихованці готуються до складання іспиту Goethe Zertifikat В1. Успіхів!

Ольга Мариніна, заступник директора школи, учителька німецької мови

 

 

    Goethe Zertifikat Goethe-Інститут Німецька Мова

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями