Обмін досвідом із польськими колегами. Поїздка у Ельблонг

25.11.2017   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

У листопаді 2017 року вчитель польської мови нашої школи Поврозник Р.А. отримала можливість побувати у Початковій школі №25 (м. Ельблонг, Польща) та побачити рівень викладання, обмінятися культурними традиціями та звичаями з учнями і вчителями польського навчального закладу. Поїздка відбулася за сприяння Тернопільської міської ради, зокрема, заступника начальника управління стратегічного розвитку міста, начальника відділу міжнародного співробітництва і туризму Кашицького Володимира Володимировича. Початкова школа №25 ім Януша Кусоцінського – це навчально-виховний заклад у Вармінсько-Мазурському воєводстві (м. Ельблонг – місто-побратим Тернополя). У школі функціонують інтегровані класи (інклюзивне навчання), тож основна мета полягає у створенні рівних умов для усіх учнів, в тому числі і для  дітей з особливими освітніми потребами, для всебічного особистого, соціального, естетичного та морального розвитку, підготовки учнів до життя в динамічному сучасному світі. Школа успішно справляється із своїми завданнями: уроки цікаві, усі школярі активно залучені у шкільне життя, вчителі розвивають індивідуальні сильні сторони і таланти кожного учня, шляхом проведення неймовірної кількості акцій, проектів, тренінгів, конкурсів. Одна з традицій школи - "Jesień Artystyczna" – своєрідний театральний конкурс, під час якого кожен клас готує невеличку міні-виставу.

Спасибі за цікаву та насичену програму, можливість побувати на уроках та ознайомитись з досвідом роботи польських колег. Подібна співпраця надихає по-новому подивитися на освітній процес, мотивує до творчості, ширшого спілкування, використання сучасних інноваційних методик та прагнення постійного самовдосконалення.

Chciałabym podziękować Szkole Podstawowej nr 25 im. Janusza Kusocińskiego w Elblągu za współpracę, za okazaną życzliwość i pomoc. Jednocześnie życzę wszystkim powodzenia oraz wielu sukcesów zawodowych i osobistych. Bardzo podobała mi się praca z wami wszystkimi i atmosfera, którą wspólnie tworzyliśmy!

Захоплюючі уроки

Веселі шкільні коридори

Казковий кабінет історії

Затишна бібліотека

Відпочинковий кабінет для дітей з особливими потребами

Чарівний Ельблонг

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями