Міжнародний молодіжний проєкт «Let’s get to know each other in our own way»

29.06.2021   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

З лютого по травень 2021 року було зреалізовано довготривалий міжнародний молодіжний проєкт на порталі eTwining за участі України, Польщі, Португалії та Хорватії та  більше 70 учасників з чотирьох країн «Let’s get to know each other in our own way».

У проєкті  взяли участь учні 9-В, 10-Б, 10-В класів та вчителі англійської мови Хміляр М.З., Лесишин Н.Л., Галайда О.Я. Учасники проєкту познайомились та розповіли про своє рідне місто та країну в форматі відео, фото та інформаційного повідомлення на порталі eTwining, створили логотип проєкту та написали особисті листи учасникам з інших країн. Розповіли про традиції, свята , хобі та інтереси, ділились фото та малюнками, навіть грали на гітарі під час он-лайн зустрічей та обговорювали актуальні для молоді проблеми.

Учасники з чотирьох країн пропонували своє бачення логотипу проєкту і шляхом голосування було обрано, той який найкраще ілюструє мету та завдання молодіжної співпраці на порталі eTwinning.

Найбільше задоволення отримали учасники під час он-лайн зустрічей. Обговорення актуальних для молоді тем та живе спілкування, хоч і по різні сторони екрану, викликали шквал позитивних емоцій.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями