Інформація про складання учнями ТСШ №5 міжнародних іспитів з німецької мови

14.06.2017   Administrator   Категорія: Міжнародне співробітництво

Той, хто не знає іноземної мови, не знає своєї власної.

Й.В.Гете

   Уже третій рік поспіль учні Тернопільської спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням іноземних мов складають міжнародні іспити на знання німецької мови. П’ята школа міста Тернополя – єдиний загальноосвітній навчальний заклад області, який бере участь у проектівід Goethe-Institut (Гете-Інституту) в Україні «Міжнародні сертифікати з німецької мови для учнів». У травні 2017 року у школі 13 учнів 7-х класів успішно склали іспит з німецької мови Goethe-ZertifikatA1 FITINDEUTSCH 1, 14 учнів 8-х класів – іспит Goethe-ZertifikatA2 fürJugendlicheFitinDeutsch та 8 учнів – іспит Goethe-ZertifikatВ1, підтвердивши рівень володіння німецькою мовою А1, А2, В1 за шестиступеневою шкалою вмінь і навичок Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР). З радістю повідомляємо, що Турківська Вікторія, учениця 9-В класу, вчитель Мариніна О.І., показала найвищий результат з іспитуGoethe-Zertifikat В1в Україні і нагороджена стипендією від Гете-Інституту на участь у літніх мовних курсах з німецької мови у м.Кельн, Німеччина.
   За добрі результати, продемонстровані на екзаменах, школярі нагороджені міжнародними сертифікатами мовного іспиту з німецької мови та подарунками від Goethe-Institut. Тернопільська школа №5 нагороджена грамотою Гете-Інституту за успішну співпрацю у рамках проекту «Міжнародні сертифікати з німецької мови для учнів» у 2016/2017 навчальному році.
   Катерина Жуковська, асистент проекту «Іспити у школах», асистент відділу управління Goethe-Institut в Україні: 

«Хочемо подякувати Вам за проведення у Вашій школі та підготовку під час уроків німецької мови учнів до іспитів Goethe, а також за багаторічну співпрацю Goethe-Institutв Україні з Вами, Вашими вчителями, учнями та батьками. В рамках нашої кооперації ми мали змогу переконатись у високому рівні викладання німецької у Вашому навчальному закладі. Тому ми впевнені, що Ваші учні мають достатній мовний рівень знань, та зможуть показати його під час подальших іспитів.»

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями