Козацька Покрова у школі

19.10.2015   Administrator   Категорія: Шкільні свята

   Українська земля… Земля, на якій протягом віків точилися і, на жаль, досі точаться трагічні й, водночас, героїчні події. Намагаючись підняти один за одним пласти нашої з вами історії, бачимо споконвічне прагнення українства до волі, незалежності та благоденства рідної землі, неньки України. До нас через віки дійшов шелест козацьких знамен, брязкіт козацької зброї, бій, як блискавка, як межа між життям і смертю, між минулим і майбутнім нашого народу. Все частіше ми звертаємось до наших витоків: історії нашої країни, рідної мови, козацької вольниці... Звертаємось до минулого, щоб зрозуміти сучасне. Отож протягом трьох днів, 12, 13 та 15 жовтня в спеціалізованій школі №5 проходили заходи приурочені українському козацтву, Дню Покрови та Дню захисника України. 12 жовтня в школі традиційно проходив конкурс віршів на патріотичну тематику. Детальніше про конкурс можна прочитати тут.

   Як відгукнулись останні події держави в серцях учнів нашої школи можна було побачити під час конкурсу малюнків та плакатів на патріотичну тематику:


 
        
 
   

   13 жовтня в школі пройшов День української вишиванки. За найкраще оздоблення та представлення класу грамоти отримали: 4-Б, 7-Б, 7-В, та 10-А класи. Переглянути фотографії з Дня вишиванок можна тут.


 
  
 
 

 

   15 жовтня відбулося підсумкове свято "Козацькому роду - нема переводу", на якому усі переможці отримали грамоти.

    Свята В Школі Свято Покрови 5 Школа Тернопіль

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями