Творчі доробки учнів до Дня Вчителя

06.10.2014   Категорія: Шкільні свята

   Найпопулярнішою іноземною мовою у нашій школі є англійська, тому ми не могли не привітати ось так наших наставників:

   Ми хотіли, щоб цей день став незабутнім для усіх. І тому трішки вернулись у минуле нашої школи: 

   These are people, who make our English lessons and school life happy:

   Не було жодного учня, який би не висловив слова вдячності своїм улюбленим вчителям:

«Щодня йду до школи з радістю в серці. А сьогодні на крилах лечу сюди. Наша люба домівка, дорога школа вітає сьогодні усіх вчителів.»

(Григорчук М., 6-Б) 

«У цю святкову днину, День вчителя, я хочу привітати  усіх вчителів з цією порою. Мені подобається в наших вчителях те,  що вони можуть зрозуміти та підтримати. А ще вони дуже добрі та співчутливі.»

(Мандзина В., 6-В)

«Я вважаю, що кожен вчитель гідний любові й поваги.  Добра, справедлива, уважна – такою я бачу свою вчительку  української мови та літератури Олександру Василівну. На її уроках можна пізнати багато цікавого. Вона може терпляче пояснювати все, що нам незрозуміло. Вона справедливо оцінює всіх учнів.» 

(Подолянюк Б, 8-А)

 

«Моїм улюбленим вчителем в школі є Олександра Дмитрівна. Вона вміє поєднувати цікаве з корисним під час проведення своїх уроків.»

(Смакула І., 11-Б) 

«Довгих одинадцять років вчитель супроводжує тебе з словами “У тебе все вийде!”. А потім так тяжко забути про них. І хочеться, щоб усі дороги приводили тебе до рідної школи. Коли, йдучи коридорами, ти згадуєш стільки спогадів і про друзів, і викладачів. В кожну скрутну хвилину тобі потрібно згадати те, як вони тебе підтримували, хвалили за гарно виконане завдання, чи писали зауваження в щоденнику “Не виконав домашнє завдання!” Головне ніколи про них не забувати.»

 (Федорів А., 6-Б)

«Знову осінь…Яскраве сонечко вже поступається своїм теплом осіннім дощам. Жовто-багряні листки все густіше і густіше вселяють дороги… Ці зміни у природі є свідченням того, що наближається одне з найкращих шкільних свят – День учителя. В цей день хочеться всім вчителям сказати слова вдячності за любов, за піклування, за знання. Кожен вчитель нашої школи – це частинка мого життя, принаймі поки я вчусь у школі.»

(Бачук О., 9-Б)

 

«Вчитель – це світлий промінчик знань. Він веде нас у довгий шлях пізнання різних наук. У школі вчителі мають нагоду передати свою мудрість, свій досвід дітям.»

(Шуцька Д., 7-А)

«Мій улюблений вчитель…Мені, напевно, пощастило. В мене немає нелюбимих вчителів. Я з цікавістю слухала захопливі розповіді Галини Петрівни, яка викладала в нас світову літературу. Мені подобається Надія Василівна, хоча математика не є моїм улюбленим предметом. Я люблю спокійну і врівноважену Наталю Петрівну – вчителя української мови. Оксана В’ячеславівна, яка навчає нас англійську, дуже нагадує мою першу вчительку. Саме вона, Богдана Богданівна, залишилася найулюбленішою.»

(Пеляк О., 7-Б)

 

«Наталя Броніславівна чудова вчителька англійської мови і прекрасний керівник нашого класу.»

(Тизунь А, 7-А)

 

«Мій улюблений вчитель – Петро Іванович. Він є директором школи і викладає історію. Він подобається мені тим, що цікаво і захоплююче розповідає про наше стародавнє життя. На його уроках можна взнати багато цікавого.»

 (Рундел К., 6-В)

«Моя улюблена вчителька – Наталія Володимирівна. Вона лагідна і справедлива, ніколи не підвищує голос на учнів. Найбільше мені подобається коли вона пояснює новий матеріал.» 

(Вітюк Д., 5-А) 

«Тетяна Володимирівна надзвичайно добре пояснює матеріал, а також вона є хорошою людиною. Добрим педагогом та другом для учнів є вчитель фізики Олег Ярославович, який вміє влучно пожартувати та добре навчити. Ольга Іванівна у кожній дитині бачить індивідуальність, формує в ній особистість.»

(Мандзин М., 8-А) 

«У мене немає улюбленого вчителя. Я думаю, що вони всі – чудові. Тяжко виділити одного найкращого серед інших. Ми ніколи не забудемо своїх вчителів, які відкрили нам дорогу в доросле життя!»

(Лесишин Т., 8-А)

 

«Досягнули б ми глибини океанів і морів без Ольги Петрівни? Кожен вчитель в нашій школі саджає зерна мудрості у наші серця і мріє про те, щоб ми виросли добрими, щирими і небайдужими.»

(Банах О., 8-А)

 

 «Вчителька – скільки хорошого в одному слові, скільки любові, тепла дарують нам наші неповторні вчителі. Кожен вчитель хоче заложити в нас зерно добра, знань, мудрості, людяності, щедрості, любові, щоб у подальшому житті ми змогли поступити в інститут і здобути хорошу освіту, вибрати професію, яка нам до душі. У п’ятій школі викладає понад 100 вчителів, половина з яких працює тут з першого дня відкриття школи. Кожен вчитель має особливий підхід до учнів.»

(Телейко Ю., 8-В)

 

    День Вчителя Стінгазета 2014

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями