Літературні посиденьки. Зустріч учнів із письменником Андрієм Бачинським

02.10.2014   Administrator   Категорія: Цікаві зустрічі

     В один із холодних осінніх днів наш 6–Б клас мав теплу зустріч із відомим львівським автором дитячих книг Андрієм Бачинським. Нас, як рідних зустріли у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля». Подібні літературні посиденьки з письменниками вже стали для нас доброю традицією.

     Зустріч розпочалася із виступу представниці видавництва «Старий лев», яка розповіла нам про найцікавіші та найпопулярніші дитячі новинки. Потім слово взяв Андрій Бачинський, який  познайомив нас із своєю новою книгою «Детективи в Артеку». Головними героями його історій в основному є діти, наші ровесники. Ми зустрічалися й раніше. Тоді письменник розповідав нам про свою книгу «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки». Захопливий сюжет його творів зацікавлює усіх, то ж ми з великим задоволенням їх читаємо.

     Ми задавали Андрію Бачинському безліч запитань: скільки часу в нього йде на написання історії, де він черпає ідеї для натхнення. Відповіді були цікавими та веселими. Учні, які придбали його книгу «Детективи в Артеку» мали можливість отримати автограф автора.

     У кінці зустрічі нас за традицією пригостили тістечками. Любов до книги і найкращі враження ми збережемо у серцях назавжди.

учениця 6-Б класу Воробець Тамара

 

    Цікаві Зустрічі Бачинський 6-Б

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями