Проект Flowers4School: пізнавально для учнів, красиво для школи

27.04.2023   Administrator   Категорія: Наші проєкти

Привіт! Маємо квіткову новину для усіх відвідувачів школи!

Наші учні разом з учителями взяли участь у проекті Flowers4School та 24 листопада 2022 року отримали бокс із цибулинами. Розпаковку провів 4-Б клас разом з директором школи Оксаною Іванівною Погорілою . Після цього, учні 8 та 11 класів розпочали висадку цих квітів.

Надіслана благодійна коробка містила цибулини тюльпанів, гіацинтів, крокусів, нарцисів, що були надані виробниками квітів із Нідерландів. Це свідчить про їх високу якість та здатність дати гарний врожай. Завдяки проєкту, учні мають можливість познайомитися з цими квітами, перенести їх до своєї шкільної грядки та отримати задоволення й радість від власної праці.

Проєкт Flowers4School був не тільки корисним та практичним, але й веселим, цікавим та пізнавальним. Він допоміг учням поглибити свої знання з біології, звернути увагу на пришкільну територію та подбати про її красу.

Подібний проєкт не лише підтримує шкільну освіту, але також допомагає озелененню середовища. У результаті, понад 5 мільйонів цибулин весняних квітів вже були успішно висаджені по всій країні, включаючи й Тернопіль.

Нехай ці квіти не тільки прикрасять шкільне подвір'я, а й стануть символом співпраці, доброти та розуміння між школами та учнями з усієї України.
Бажаємо, щоб кожен, хто побачить ці квіти, знав, що вони були висаджені руками наших дітей і що вони є прикладом того, як малі зусилля можуть створити велике диво.  

    #flowers4School

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями