Презентація-огляд "Мій клас - найкращий"

06.12.2014   Administrator   Категорія: Наші проєкти

 

Стали,мов, рідні ми в школі,
Дружні усі, роботящі
Кожен сказати готовий:
«Клас мій найкращий з найкращих!

     Класи нашої школи – це маленькі сім’ї, у яких і радощі, і невдачі – навпіл. Це колективи-шукачі, які прагнуть до всього нового, прогресивного. Це уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.
     Протягом листопада у нашій школі тривала  напружена творча пора презентацій та проходив огляд оформлення класів. Учні складали твори, створювали малюнки та плакати, готували художні номери, веселі смішинки, дружні девізи, танці… Як справжні штурмани, вони прокладали шлях до перемоги. Усі класні колективи намагалися представити свій клас якомога яскравіше та цікавіше. Результати їхньої діяльності ви можете самостійно оцінити на цій сторінці.

"Мій клас - найкращий" Презентація-огляд

Презентація-огляд дев'ятих класів

Малюнки учнів






Вислови учнів

   Я дуже люблю свій клас. У ньому навчається 28 учнів. Колектив у нас дружній. Ми допомагаємо один одному у навчанні. Все завжди робимо разом: прибираємо у класі, поливаємо квіти, готуємося до класних і шкільних заходів. У моєму класі я маю дуже багато друзів і подруг і я їх дуже люблю. На перервах ми ділимося цікавою інформацією, спілкуємося на різні теми. Ми – веселі, кмітливі, слухняні учні. Поважаємо наших вчителів, особливо любимо нашу «класну маму» - Василину Василівну. Вона завжди зрозуміє, пожаліє, підкаже і допоможе.  Я дуже рада, що навчаюся саме в цьому класі. Наш клас – найкращий!!!

Левчук Анастасія, 6-А клас

 

   Наш 6-А  - веселий, активний, творчий, дружній колектив. Завжди разом проводимо як шкільний, так і вільний час. Ми намагаємося ніколи не сваритися та допомагаємо один одному. Дуже любимо мандрувати, і тому часто їздимо на екскурсії у цікаві місця. Дякуємо за це нашому класному керівнику. Завжди проводимо свята у класі всі разом. Ми – незвичайний клас. Кожен із учнів створює і доповнює наш колектив, адже кожен має своє захоплення, і всі вони такі різні і цікаві,и що важко перерахувати усі. Звичайно, наш рідний 6-А не ідеальний, і ми, нажаль,  можемо засмутити вчителя…та усіма силами намагаємося цього не робити. Кажуть, досконалості немає меж. Кожного року ми стаємо все розумнішими та поповнюємо нашу шкільну родину новими талантами. Мені дуже подобається навчатися у моїй школі. Я хочу, щоб вона з кожним роком ставала все кращою і кращою!

Мірошник Вікторія, 6-А клас

6 А найкращий в світі

Мов букет прекрасних квітів,

Як краплинки сонечка

У шкільних віконечках.

Всі ми дружні та веселі

Летимо на каруселі класного життя.

Малець Еліна, 6-А клас

   Тиждень починається з понеділка – важкого і несподіваного дня. Після вихідних він здається важким і несподіваним, бо не встигаємо звикнути до шкільної метушні. Але кожен з нас знає, що у 6-Б його чекають найрідніші усмішки, тому в понеділок йдемо до школи із завзяттям, зарядженою батареєю та передчуттям свята. Коли я відкриваю двері рідного кабінету, мене поглинає затишна атмосфера, у якій почуваєшся як вдома. Ми, як сім’я, разом долаємо труднощі і святкуємо перемоги. Підтримуємо один одного і підбадьорюємо. Кожна хвилина, проведена у колі 6-Б є маленьким святом, адже між нами немає сварок і непорозумінь. Кожен – індивід. У кожного – свої смаки. Але ми знаходимо спільне. Тільки тим людям, з якими переживаєш найяскравіші моменти життя, які завжди вислухають і порадять, ти можеш довіряти і покладатися на них.

Діана Романець, 6-Б клас

   Я дуже люблю свій клас. У нас хороша атмосфера, чудовий класний керівник – Ольга Петрівна, гарний батьківський комітет і, звісно, хороші учні. На уроках з географії ми подорожуємо в глибини нашої планети, на біології дізнаємось нове про природу, на світовій літературі – поринаємо в часи міфів, казок, легенд, байок та пригодницьких романів. На українській літературі дізнаємося біографію письменників і вчимо вірші. На трудовому поринаємо у чарівний світ вишивки, вирізаємо з дерева, на фізкультурі вчимося гімнастики, розважаємось та здаємо нормативи. На англійській вчимо дещо невідому для нас мову та слова. На другій іноземній виконуємо проекти, реферати, кросворди. На українській мові – дізнаємося багато нового про рідну, солов’їну мову! З історії до нас прийшов практикант у вишитій сорочці і ми для того щоб його підтримати також прийшли у вишиванках, щоб показати, що ми патріоти. В нашому класі часто проводяться виховні години в бібліотеці. Наприклад одна із таких буде 28 листопада, присвячена спогадам про голодомор. Ми любимо розважатися та сміятися разом. Я люблю свій клас!

Тамара Воробець, 6-Б клас

   6-В клас дуже цікавий і оригінальний. У нас панує атмосфера дружби і доброзичливості. Кожен учень по-своєму талановитий і в чомусь особливий. Дівчата завжди дивують своїми хобі – то плетуть браслети з гумових шнурків, то грають в класі у футбол або ж співають, як справжні артистки. Ну а хлопці – всі спортсмени і любителі комп’ютерних ігор.  На перервах у нас завжди лунає гучний сміх, а після уроків зовсім не хочеться повертатися додому, бо у класі весело і затишно.

Юрчишин Денис, 6-В клас

   Мій клас дружній та згуртований. Мої однокласники привітні та добрі. Інколи ми можемо побешкетувати. На перервах любимо спілкуватись, пригощати одні одних ласощами. Галина Петрівна організовує для нас цікаві екскурсії.

Романюк Дмитро, 6-В клас

Зараз дуже ми б хотіли,

Стати прикладом для школярів.

Докладемо усі сили,

Всіх позбудемось грішків.

Ми не будемо шуміти,

І пропаде крик і гам.

Ми є дуже чемні діти,

І доведемо це вам.

У нас хлопці особливі,

А дівчата – справжні дами.

Отакі ми є красиві,

Всі вдались у класну маму.

Бідна Соломія, 6-В клас

У мій рідний, класний клас

Поспішаю я щораз.

Веселі приколи – регіт і сміх

Чекають на мене і друзів моїх.

На уроках ми зразкові

На перервах – вибухові

До роботи теж завзяті

Наші хлопці і дівчата.

Щоб дізнатися про нас

Завітайте у наш клас!

Заходьте гуртом, по-одному

Сумно не буде нікому!

Сніжана Семенів, 6-В клас

   Ми вже навчаємось разом сім років. Це найкращий і найдружніший клас у нашій школі. Тут всі один одному допомагають. У нашому класі є традиція: щороку ми їдемо у ліс, щоб відпочити і пограти веселі ігри. На перерві у нас дуже весело. Мій клас - найдобріший і найкращий!

Фенканіні Оксана, 7-Б клас

   Коли я вперше побачила учнів нашого класу, то мої враження були не надто чудові. Ми один з одним не ладнали. За сім років навчання ми подружились, знайшли спільну мову, стали дружнішими. Кожен день наповнений новими враженнями та емоціями. Учень цього класу є частиною всіх незрівнянних моментів. Я рада, що потрапила в цей "класнющий" клас. Я люблю свій клас!!!

 Табака Ірина, 7-Б клас

   У мене в класі у всіх є свої вподобання, свій характер,проте  усі між собою можуть знайти спільну мову. Інколи у декого виникають труднощі, та одразу уже хтось допомагає. Наш клас завжди згуртований, бере участь у різноманітних заходах і часто отримує якісь нагороди. Правда інколи бувають сварки, проте вони швидко вирішуються. Щороку наш клас дорослішає: змінюється поведінка, рівень знань. Наш клас - один з найкращих, проте може бути й кращим.

Герасим'юк Денис, 7-Б клас

   На мою думку, мій клас - найкращий. За всі сім років, які ми разом, були радість і горе. Якщо виникав конфлікт, ми одразу ж його вирішували. Коли були якісь перемоги, ми один за одного раділи. Було багато поїздок, у яких ми дізнавались багато нового і цікавого. Я дуже люблю свій клас за підтримку!!!

 Мацко Марія, 7-Б клас

 

    5 Школа Тернопіль

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями