Увага! Учнівський проїзний електронний квиток

19.04.2017   Administrator   Категорія: Інформація для батьків

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №__ від ______2017р. для обліку проїзду в громадському транспорті (тролейбус, автобус) учнів, студентів за пільговим тарифом будуть виготовлятись персоніфіковані транспортні картки (на основі безконтактних карт), затвердженого зразка, котрі будуть задіяні у роботі автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП).

З 01.09.2017 обов’язкова реєстрація проїзду за пільговим тарифом за допомогою персоніфікованої транспортної картки.

Кожна картка буде являти собою так званий «транспортний гаманець». Кошти зніматимуться при прикладанні картки до ручного терміналу кондуктора, стаціонарного валідатора, встановленого у транспортному засобі із одночасним друком квитка, що підтверджуватиме право на проїзд.

Інформація щодо правил користування транспортними картками, про пункти видачі, продажу та поповнення розміщується і розповсюджується у транспортних засобах та на сайті detransport.com.ua.

Для виготовлення та отримання картки батькам необхідно здати класному керівнику заповнені анкети, копію квитанції про оплату та фото на документи ( друковане для вклеювання на анкету та в цифровому вигляді на диску).  

Для перегляду та завантаження анкети-заяви натисніть тут.
Для перегляду та завантаження реквізитів для оплати вартості виготовлення безконтактної карти для проїзду натисніть
тут.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями