Про заборону зборів коштів з батьків

10.03.2016   Administrator   Категорія: Інформація для батьків

 НАКАЗ 

від 10 грудня 2015 року                                                                                                                        № 341 

Про заборону зборів коштів з батьків 

Керуючись статтею 53 Конституції України, Законами України «Про освіту», «Про запобігання корупції», «Про благодійну діяльність та благодійні організації», відповідно до наказу управління освіти і науки Тернопільської міської ради від 07.12.2015 року № 531 «Про заборону безсистемних та неконтрольованих зборів коштів з батьків»»

НАКАЗУЮ:

  1. Заборонити будь-який примусовий збір коштів у вигляді благодійних внесків.
  2. Заступникам  директора  школи Андрющенко Т.Ю., Мариніній О.І., Погорілій О.І., Оберванюк О.І.:
    1. До 21.12.2015 року провести наради з педагогічними працівниками, на яких ознайомити з відповідним законодавством, порядком отримання благодійних внесків.
    2. Зобов’язати педагогічних працівників письмово інформувати адміністрацію школи  про збір коштів у класах незалежно з чиєї ініціативи він здійснюється.
  3. Головам батьківських комітетів:
    1. Систематично проводити звітування перед батьківською та педагогічною громадськістю про використання благодійних та спонсорських коштів.
    2. Прийом благодійних внесків здійснювати виключно на добровільних засадах з обов’язковим оформленням відповідної документації.
  4. Відповідальність за дотримання вимог законодавства щодо збору благодійних, спонсорських внесків та прозорості їх використання покласти на класних керівників та заступників директора школи.

 5. Наказ розмістити на сайті школи.

       6.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями