Зустріч із працівниками правоохоронних органів [9-В клас]

04.02.2019   Administrator   Категорія: Новини

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

30 січня 2019 року у 9-В класі відбулася зустріч з працівниками правоохоронних органів з метою профілактики правопорушень. Під час зустрічі гості розповіли учням про відповідальність за скоєння правопорушень; ознайомили з переліком правопорушень, за які передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність; звернули увагу на проблеми, які породжуються вживанням алкогольних та наркотичних речовин. Гості також відзначили, що незнання законів не звільняє від відповідальності і підкреслили необхідність вивчення  правознавства.

Також звернули увагу на права та обов’язки дітей. Гості підкреслили, що права дитини мають бути захищені і ознайомили учнів з переліком їхніх прав. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві.

Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам цієї служби за співпрацю та високий професіоналізм і сподівається на подальші зустрічі.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями