Вітаємо з Днем Народження!

08.05.2015   Administrator   Категорія: Новини

   Сьогодні уся велика шкільна родина Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов щиро й сердечно, з побажаннями міцного здоров'я, мирного неба, незгасної творчої енергії вітає з Днем народження директора школи – Поврозника Петра Івановича. На Вас покладено широке коло обов’язків. Ви і вмілий керівник навчального процесу, і незаперечний авторитет серед колег, і добрий наставник для дітей. Завжди толерантний, витриманий, мудрий, вмієте не тільки керувати колективом, а й підтримати кожного у важку хвилину.
   В інтенсивному сучасному  розвитку нашої школи є велика Ваша  заслуга – людини мудрої, одержимої, з широкими масштабами нового мислення. Притаманний Вам талант, помножений на щиру  любов до дітей, стали запорукою Вашого життєвого успіху. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться. Ми високо цінуємо Вашу працелюбність, компетентність, життєву мудрість та активну громадянську позицію.

   І  в  цей знаменний день  щиро бажаємо, щоб жага творити добро Вас ніколи не залишала, а невичерпне джерело життєвої наснаги повнилося радістю, задоволенням від буття.
   Бажаємо, щоб Ваша плідна праця, завдяки якій молоде покоління знаходить  у житті сенс, була щедрою на життєдайні плоди, повагу і любов.
   Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах - підтримка однодумців, а на серці – легко і сонячно від вдячності людей!

   Нехай же сьогоднішнє свято наповнить Вас наснагою на подальшу багатолітню віддану працю задля процвітання Тернопільської освіти, а доля буде щедрою і прихильною до Вас, несе  многії літа у здоров’ї і у здійсненні всіх Ваших сподівань!

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями