Виставка учнівських робіт «Мій домашній улюбленець»

12.10.2020   Administrator   Категорія: Новини

"Ми відповідаємо за тих, кого приручили" - говорив Антуан де Сент-Екзюпері і ми не будемо з його словами сперечатися.

Наявність домашніх улюбленців позитивно відображається на наших дітях, вчить їх бути люблячими, терплячими, уважними до оточуючих, адже потрібно турбуватися про тваринку, доглядати, годувати, чистити її житло тощо. Усі домашні улюбленці оточені турботою і увагою господарів, вони дарують нам ласку і відданість‚ свою приязність і любов.
Ми вже не можемо уявити наше життя без  веселого пильного і відданого друга. Для когось кішка ― поважний та вусатий мишолов ― це невід’ємна частина життя. А комусь до вподоби крихітний хом’ячок‚ морська свинка або пухнастий довговухий кролик чи папуга.

Розповісти про своїх друзів менших, учні нашої школи могли на виставці «Мій домашній улюбленець». Хто побував, той відчув одразу потік радісної енергії, яка вирувала на виставці. Батьки та учні з гордістю демонстрували фото своїх улюбленців. Представлені були коти різних порід, собаки, хом’яки, рибки, равлики, папуги, кролики, морські свинки, черепахи .

Дуже цікаво було спостерігати, з яким трепетом і любов"ю діти ставляться до своїх вихованців, як з радістю розповідають про них.

Неймовірна енергетика панувала на виставці. Для тих, хто не зміг насолодитися цим дійством - фото в нашій галереї.

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями