Випускний - 2019

03.07.2019   Administrator   Категорія: Новини

 

До випускного балу у нашій школі готувались не лише учні, а й батьки. Тож випускники отримали на прощання вогонь благословення. Також для них батьки виконали сучасний рухливий танець.

– На останній дзвоник діти разом із класним керівником підготували танець, – згадує мама випускника Святослава Ольга Довбенко. – Нас це дуже вразило. Хоч не вміємо професійно танцювати, вирішили повторити подарунок. Дуже хотіли зробити приємне дітям. Попередньо провели три репетиції з хореографом Іриною в парку. Сподіваюсь, усе вдалось. А ідея вогню благословення належить мамі випускника – Валентині ДереньБуло дуже зворушливо. Плакали і батьки, і діти.

Також батьки відзняли відео-звернення на останній дзвоник. Клас, за їхніми словами, був дуже дружній. І серед 37 учнів є ким по-особливому пишатись – 9 золотих та 2 срібних медалістів. Завдячують досягненням випускників класному керівникові; вчительці англійської мови Заверусі Наталії  Броніславівні, яка була справжньою Бронею для всіх дітей, розповідають батьки.

Наш 11-А клас був справді  дружній, креативний, та й батьки «задніх не пасли», – додає пані Ольга. –  Батьківський комітет провів потужну роботу щодо підготовки до святкування випускного. А наші діти-випускники після цього всім класом поїхали в Карпати. 

Джерело: teren.in.ua

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями