Відкриваючи таємниці здоров'я: лекції від студентів медуніверситету на уроках біології

21.11.2023   Administrator   Категорія: Новини

Впродовж двох останніх тижнів учні 7-11 класів на уроках біології мали можливість взяти участь у захопливих лекціях , проведених студентами медичного університету. 

Тематика лекцій, поділена на дві вікові категорії - "Статеве Здоров'я" та "Я і Моє Тіло", викликала великий інтерес серед слухачів. Студенти-лектори привернули увагу учнів до важливості збереження статевого та загального фізичного здоров'я. Лекції охоплювали широкий спектр тем, включаючи аспекти фізіології, психології та здорового способу життя. Учасники лекцій отримали не тільки цінні знання, але й можливість відкрито обговорити теми, які можуть виявитися непростими для обговорення в звичайних класах. 

Лекції стали важливим кроком у формуванні свідомих, відповідальних відносин до власного тіла та статевого здоров'я серед школярів. Навчання про власне тіло - це ключ до здоров'я та благополуччя у майбутньому!

Нашими лекторами були: Стангрет Оксана і Пилипчук Альбіна, Легка Вікторія та Гуменюк Адріана, Радько Анастасія та Магера Світлана, Соснова Олена, Чародій Альона, Сенів Яна.

    Біологія Лекції Статеве Здоров'я

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями