Загальношкільна конференція учнівського самоврядування школи 2020-2021 н.р.

17.09.2020   Administrator   Категорія: Новини

 

14 вересня 2020 року в актовій залі школи відбулася звітно-виборча конференція учнівського самоврядування школи, на якій заступник голови учнівського самоврядування Снітинський Вадим розповів про діяльність самоврядування школи протягом 2019-2020 навчального року.

Під час конференції було проведено вибори нового голови учнівського самоврядування та голів секторів.Кандидат на посаду голови учнівського самоврядування школи, учень 11-А класу Снітинський Вадим, розповів про себе, продемонструвавши свої лідерські якості, а також запропонував ідеї щодо покращення життя школи та організації діяльності учнівського самоврядування.

Голову учнівського самоврядування школи та голів секторів було обрано шляхом відкритого голосування. Відбулося прийняття присяги новообраним учнівським самоврядуванням школи та затвердження плану роботи учнівського самоврядування на 2020-2021 н.р.

ВІТАЄМО!

Голова учнівського самоврядування – СНІТИНСЬКИЙ ВАДИМ, учень 11-А класу. Самоврядування займає вагоме місце у його житті: він був заступником голови учнівського самоврядування у 2019-2020 н.р., а також неодноразово очолював сектор «Розум та милосердя».

Ковдриш Анастасія - заступник голови учнівського самоврядування школи, учениця 11-А класу;

Приймак Соломія – голова сектору «Дозвілля», учениця 11-Б класу;

Лазута Олеся – голова сектору «Прес-центр», учениця 11-В класу;

Криницький Роман – голова сектору «Олімпієць», учень 11-А класу;

Жмурко Софія-Євангеліна – голова сектору «Розум і милосердя», учениця 11-А класу.

Бажаємо учнівському самоврядуванню натхнення в роботі, хороших ідей та успіху.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями