Трагічна сторінка в новій історії України

29.04.2021   Administrator   Категорія: Новини

26 квітня 1986 рік. Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і створив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу.

З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії Чорнобильській АЕС, виховання почуття гідності, гордості за свій народ та розвитку освітніх, аналітичних  компетенцій щодо подій в історії нашої держави  у школі були проведені відповідні заходи: перегляд та обговорення відеофільмів, презентацій на тему Чорнобильської катастрофи, години спілкування, тематичні уроки, а також літературно-музична композиція у відеоформаті. 

Чорнобиль — набагато більше, ніж просто катастрофа. Ми маємо переосмислити його вплив на Україну. Адже трагедія стала темою для дискусій щодо прав людини, прав громадян, демократії та збереження природи. Після 26 квітня 1986 року світ розділився на «до» і «після».

Сподіваємося, що пам'ять про трагедію надасть можливість продемонструвати всьому світу вагу цієї спадщини та зберегти її для майбутніх поколінь.

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями