Тиждень знань правил дорожнього руху: "Твій друг –безпечний рух!"

18.11.2020   Administrator   Категорія: Новини

Добігли кінця останні теплі дні, зменшилась тривалість світлового дня, але дітей завжди вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого і захоплюючого, але через це вони іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів у нашій школі, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня були проведені  цикли пізнавальних, виховних заходів з питань безпеки дорожнього руху та надання першої домедичної допомоги у формі бесід, зустрічей з працівниками поліції, вікторин, конкурсів, рольових і сюжетних ігор, дорожніх ігротек.

Учасники освітнього процесу приєдналися до єдиного національного уроку в рамках проєкту «Безпечна країна». Цікавими виявилися тренінги з надання домедичної допомоги під час нещасних випадків.

Велика увага приділялась  вивченню правил дорожнього руху  з учнями початкових  класів,  адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час бесід, розгляду ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій учням початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги. Наймолодші учні малювали малюнки на задану тематику, а також зустрічались з шкільними офіцерами поліції, щоб дізнатись багато цікавого про дорожній рух.

Всі заходи під час проведення Тижня безпеки дорожнього руху пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним. 

 

 

 

    Дорожній Рух

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями