Тиждень толерантності - 2022 y школі

21.11.2022   Administrator   Категорія: Новини

Толерантність – це поступливість, це активна позиція, викликана визнанням прав і свобод людства. Саме цих рис бракує у відносинах між людьми. Погодьтеся, що досить важливо терпимо, з розумінням, толерантно ставитися до поглядів, переконань, думок, традицій інших людей. На сьогоднішній день толерантність є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, в колективі та суспільстві.

Яскрaвим, цікавим, захоплюючим, пізнавальним та повчальним став «Кольоровий тиждень толерантності» для учнів школи.

Кожен день тижня мав свій колір та девіз.

Понеділок, 14 листопада - День посмішки та гарного настрою. Учні 1-11 класів робили селфі свого класу. В одязі був присутній елемент зеленого кольору. Девіз дня «Зроби добру справу. Допоможи з’явитися хоча б одній усмішці».

Вівторок, 15 листопада - День ввічливості. Учні 1-11 класів створювали кошик ввічливих слів та одягали червоні кольори. Девіз дня «Ввічливість нічого не коштує, але багато дає!».

У середу, 16 листопада відзначали День ввічливості. Члени учнівського самоврядування разом із педагогом-організатором оформили квітку толерантності. Колір дня-синій. Девіз дня «Ми різні – в цьому наше багатство. Ми разом – у цьому наша сила».

Четвер, 17 листопада – День доброти. Члени учнівського самоврядування були залучені до оформлення школи. В одязі переважали білі кольори. Девіз дня «Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим».

П’ятниця, 18 листопада - День взаєморозуміння. Учні 1-11 класів взяли участь у акції “Візьмемось за руки”. Колір дня-жовтий. Девіз дня “Якщо хочеш, щоб тебе зрозуміли , зрозумій і ти інших”.

Всі учні протягом тижня проявили себе як добрі, співчутливі, щирі особистості. Їм сподобалось робити добрі справи, допомагати та підтримувати однокласників. Дітям сподобалось вчитися добру, вчитися пробачати, поважати і приймати інших такими, як вони є.

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями