Тарас Шевченко – славетний син українського народу

12.03.2021   Administrator   Категорія: Новини

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  нашого народу — Тарас Шевченко.

З моменту народження великого українського поета та художника пройшло вже 207 років, проте кожного року у всіх куточках нашої Батьківщини відзначають цю знаменну дату - 09 березня. 

У нашій школі вже стало доброю традицією вшановувати пам'ять великого українського Кобзаря проведенням тематичних заходів. З нагоди цього дня учні підготували літературно-музичну композицію у відеоформаті «Тарас Шевченко – славетний син українського народу».

У виконанні учасників заходу лунали вірші великого Кобзаря, історія його дитинства й нелегкого життя. Театралізовані постановки показали історію із життя малого Тараса та підкреслили талановитість дітей.

Такі заходи виховують патріотичні почуття, любов до рідної країни, людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників.

Дві весняні дати: 9 та 10 березня, а між ними 47 років життя… У нас, нащадків, попереду ще достатньо часу, щоб пізнавати і розкрити сторінки життя славетного Кобзаря..

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями