Проект «Корона Польського виховання» [School News]

20.02.2017   Administrator   Категорія: Новини

 

  Учні 8-А класу впродовж 2 років активно працюють в проекті «Корона Польського виховання» в групах журналістів «SchoolNews», аніматорів «AVALANCHE» і поварів «Кухня на виворіт».Впродовж цього періоду учасниками проекту було організовано заходи, направлені на підвищення рівня ерудиції учнів школи, інформування шкільної молоді та педагогічного колективу про важливі події в шкільному житті, а також проведено благодійні та розважальні акції. Порівняно із початком діяльності відвідуваність заходів зросла врази! Під час окремих акцій були залучені учні всієї школи!

   13 лютого представники кожної групи взяли участь у відео-конференції з координаторами проекту «Корона Польського виховання», під час якої учні не лише звітували про свою діяльність, а й обговорили плани щодо наступних заходів. Польська сторона високо оцінила роботу учнів 8-А класу та надала багато корисних порад для досягнення успіхув майбутньому.

   За два роки діяльності учасники проекту стали більш відповідальними, дружніми, згуртованими. Навчилися відстоювати власні думки та досягати компромісу з іншими, розвинули організаційні здібності та лідерські якості.

   Успіх учасників груп залежав від тісної співпраці з координатором проекту Хімейчуком Петром Івановичем та класним керівником Горячою Василиною Василівною, які завжди підтримували та вірили в їх сили.

    School News

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями