"School News” від 7-А класу

10.02.2016   Administrator   Категорія: Новини

"Емілія"

   24 грудня 2015 року учні 7-А класу школи №5 організували велику благодійну акцію «Подаруй дитині свято!». Написавши оголошення, «School News» розповсюдила інформацію про збір коштів та речей по школі. «Кухня Навиворіт» в рамках акції організувала ярмарку, таким чином зібрала частину коштів. «Avalanche» зробили ігрову кімнату. Через декілька днів на наше оголошення відгукнулися учні інших класів, батьки, вчителі. Вони здали іграшки, речі та дитячий одяг. Усі речі ми передали дітям-сиротам у «Дім Малютки». Зібрані 2500 грн. ми вирішили віддати хворій дитині, яка дуже потребує допомоги на лікування. Разом з класним керівником – Василиною Василівною, декілька учнів нашого класу відвідали дитячу обласну лікарню. Ми завітали до маленької дівчинки – Емілії. Її мати – Ольга має ще 2-х дітей. Емілія народилася хворою та з дуже малою вагою, і тому разом з мамою вже 5 місяців проживає в лікарні. «Ім’я дитині вибрав чоловік», - казала Ольга, - «Емілія – означає сильна духом, вольова людина. Їй насправді треба бути сильною, тому що прийдеться подолати в житті багато перешкод». Коли жінка говорила ці слова – ми розплакалися… Ми щиро хотіли допомогти дівчинці. Давши Ользі кошти, які назбирали, ми пішли. При виході з лікарні разом з Василиною Василівною усі учні помолилися в капличці.
   Ми віримо, що Емілія одужає! Дякуємо всім, хто долучився до нашої спільної акції!

"Новорічна дискотека"

   24 грудня 2015 року у 7-А класі відбулася Новорічна дискотека. Ініціатором цього свята була група „AVALANCHE”. Проводилось багато цікавих вікторин та конкурсів. Нам було весело та цікаво! На завершення дискотеки учасники групи „Кухня навиворіт” організували чаювання з різними смаколиками. Загалом дискотека вдалася! А група журналістів „School News” написала цю замітку, яку Ви зараз читаєте!

«Кухня Навиворіт» 

   25 грудня відбулася виставка на тему: "Зима...Кухня...Діти!", організована групою «Кухня Навиворіт» 7-А класу. Виставка була дуже цікава, захоплююча, всі вироби зроблені своїми руками. На виставці були представлені такі експонати: ялинка з макаронів і паперу, ангели, будиночок з макаронів, іграшки з овочів та фруктів. Новорічні експонати були представлені спочатку у холі школи, а потім в учительській. Учителям і дітям нашої школи вони дуже сподобалися. Вони побажали продовжувати нам у цьому ж дусі!

«День святого Валентина» 

   4 лютого відбулися веселі ігри за участі учнів 7-А класу та Ірини Тадеївни на тему свята Святого Валентина. Учні були поділені на пари. Також було визначено 3-х ведучих. Відбулося 4 конкурси. Спочатку гравці складали сердечко із пазлів на швидкість, а потім хлопці говорили приємні слова дівчатам на задану букву. Далі ми відгадували цікаві загадки. Опісля хлопцям зав’язали очі і вони насліпо шукали поміж інших дівчат свою партнерку. Нам дуже сподобалося і ми очікуємо нових зустрічей із Іриною Тадеївною! Разом ми – молоді охоронці природи!!!

    School News

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями