Профорієнтаційний урок для учнів 10-х класів

03.04.2024   Administrator   Категорія: Новини

Профорієнтація в школі є важливою складовою для розширення світогляду старшокласників, майбутніх випускників, адже допомагає учням пізнати більше про різні професії та можливості кар’єрних успіхів у майбутньому. Саме планування вибору професії допомагає учням старших класів створити план кар’єри та обрати відповідне навчання, а  профорієнтаційні заходи дають змогу школярам прийняти виважені рішення про свою майбутню кар'єру.
З цією метою 2 квітня школу відвідала випускниця Ягиллонського університету у м. Кракові Василина Бурек. У профорієнтаційному заході були залучені учні 10-х класів. На уроці старшокласники ознайомилися з цікавими фактами про університет та університетське життя, про форми навчання та факультети. 
На завершення заходу учні мали змогу надати запитання доповідачу, яка з задоволенням відповідала на них. Найбільш активним учасникам заходу випускниця вручила подарунки від університету. Дякуємо Ягиллонському університету за проведення цікавого та змістовного профорієнтаційного заходу для старшокласників.
 
 
 
 
 
 

    Профорієнтаційна Робота

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями