Тиждень, наповнений любов’ю та вдячністю

27.04.2020   Administrator   Категорія: Новини

Магія «ДЯКУЮ»

Протягом 13-17 квітня учні, батьки та вчителі нашої школи приєдналися до загальношкільного флешмобу, ділилися любов’ю та дякували. Кожен день тижня має особливу активність. Для того, щоб відсвяткувати цей тиждень,  потрібно було виконати вказану активність, зафіксувати результат роботи на фотоапарат та надіслати на електронну адресу школи.

У понеділок, 13 квітня, «Сердечка для працівників» виготовляли синього кольору та розміщували на вікні оселі, висловлюючи таким чином вдячність всім тим, хто працює, поки ми залишаємось вдома – рятувальникам, працівникам зв’язку, комунальникам, продавцям продуктових магазинів, працівникам доставки тощо.

«Промінчики з дому» у вівторок, 14 квітня виявляли пошану медикам, лікарям, медсестрам, всім працівникам лікарні за їхні героїчні зусилля та віддану працю. Розміщували на вікно сердечко червоного кольору.

У середу, 15 квітня «Кошиком добрих слів» підтримували воїнів та виготовляли сердечка коричневого кольору.

16 квітня, у четвер демонстрували вдячність у вигляді серця жовтого кольору, як «Подяка друзям, знайомим».

У п’ятниця, 17 квітня «Смайлики любові» висловлювали слова вдячності, любові та підтримки близьким людям, з якими проживаємо разом сердечком зеленого кольору.

Подяка – не лише прояв ввічливості, а й турбота про психологічне здоров’я своє та людини, котрій висловлюєте вдячність. Дослідники говорять, що вдячність покращує самопочуття, фізичне здоров’я, створює позитивні емоції та допомагає впоратися зі стресовими періодами в житті.

Усім гарного самопочуття і творчого натхнення!

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями