Навчання з підготовки населення та відповідальних служб до можливих блекаутів

30.10.2023   Administrator   Категорія: Новини

25 жовтня 2023 року у нашій школі, відбулося важливе навчання з підготовки населення та відповідальних служб до можливих блекаутів. Ця подія відзначилася активною участю місцевих мешканців і працівників служб надзвичайних ситуацій та поліції.

Основною метою навчання було вивчення алгоритму дій у разі, коли буде відсутнє централізоване тепло, водопостачання, газ та електроенергія. Інструктажі та практичні вправи допомогли учасникам зрозуміти, як діяти в екстрених ситуаціях і з урахуванням обмежених ресурсів.

До цього навчання були долучені також працівники служби надзвичайних ситуацій та поліції, які надали професійний підхід і поради з реагування на подібні ситуації. Важливо не тільки знати, але й вміти вчасно та адекватно реагувати на подібні кризові моменти.

Нагадуємо, що на базі нашої школи розгорнуто пункт масового проживання мешканців у випадку відсутності електроенергії, централізованого тепла, водопостачання та газу. Подібні пункти розміщені практично у всіх мікрорайонах міста, готові надавати прихисток населенню у разі потреби. Вони обладнані всім необхідним інвентарем, щоб забезпечити комфорт і безпеку тернополян у складних умовах.

Навчання такого роду допомагає забезпечити безпеку та благополуччя громади в поточних реаліях, коли нормальне функціонування інфраструктури може бути порушене.

 

 

    Навчання З Підготовки Населення До Можливих Блекаутів Блекаут

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями