Міс Juniour - 2018

16.03.2018   Administrator   Категорія: Новини

 

7 березня в актовій залі нашої школи відбувся конкурс краси та грації “Міс Junior - 2018”. За найвищу нагороду змагались 10 неймовірних красунь – учениці 7-8 класів. Ведучими свята були харизматичні, красиві та дотепні Ірина Романюта (8-А), Артем Микитишин (8-Б), Алла Ільчук (8-А), Юлія Лисюк (8-А). 

До складу журі ввійшли справжні експерти і цінителі дівочої краси.

  • Голова журі – Пяничук І. І., заступник директора з виховної роботи, тренер клубу спортивного танцю “Мальви”.
  • Олександр Бородай – тренер клубу спортивного танцю “Мальви”.
  • Антоніна Палецька – випускниця школи, переможниця Міжнародного конкурсу краси “Інтер Міс - 2010”.
  • Хміляр М.З. – вчитель англійської мови.
  • Савєльєва І.Я. – вчитель англійської мови.
  • Дарія Щуцька – голова учнівського самоврядування школи.

Програма свята складалась з трьох дефіле: “Вишиванка – це стильно”, “Ретро”, “Зірки Голлівуду” та конкурсів “Візитка”, “Шкільна форма очима учасниць”, “Таланти” та інтелектуального конкурсу.

У першому конкурсі “Візитка” дівчата розповідали про себе, свої захоплення, вміння, демонстрували вишиванки (стародавні та сучасні стилізовані сорочки та сукні), які вразили глядачів своєю довершеністю.

У другому дефіле учасниці перевтілились в образи минулих десятирічь, продемонструвавши одяг в стилі “Ретро”. Це було яскраво і стильно.

Цікавим та креативним був конкурс проектів “Шкільна форма очима учасниць”. Дівчатам вдалося переконати глядачів, що шкільна форма це не завжди нудно. Вона може бути стильною, зручною, елегантною, навіть, романтичною, поєднувати часом непоєднуване: яскраві кольори, строгість, стиль і якість.

Родзинкою вечора став конкурс “Таланти”, у якому учасниці вразили глядачів вокалом, грою на музичних інструментах, хореографією, малюнками та витонченою поезією.

Окрім учасниць танцювальні номери для глядачів підготували учні 9 класу: Анастасія Левчук та Констянтин Якимишин; учениця 4-А класу Христинка Палій; учні 5-Б класуПрозвучали пісні у виконані Лисюк Юлії (8-А), Романіва Святослава (8-А). Справжнім сюрпризом для усіх присутніх став ефектний танець від суддів Ірини Пяничук та Олександра Бородая.

Останнє дефіле перетворило сцену на справжній подіум. Дівчата вийшли у вечірніх сукнях, як справжні Голлівудські зірки, що викликало неймовірне захоплення глядачів.

         Після закінчення конкурсу журі довго дискутувало про те, хто ж стане володаркою титулу “Міс Junior – 2018”, адже кожна дівчина гідна найвищої нагороди.

Титул “Міс Junior - 2018”, "Міс Талант" та омріяну корону здобула Оксана Воробець, учениця 7-Б класу.

Першою Віце-Міс та Міс Глядацьких Симпатій стала Каріна Скочеляс (7-Б).

Другою Віце-Міс та "Міс Ретро" стала Тетяна Назарова, учениця 8-В класу.

Решта учасниць отримали наступні номінації:

Міс Чарівна Україночка – Пинда Ярина (7-Б).

Міс Голлівуд – Ріпка Роксолана (8-А).

Міс Креативність – Михайлишин Ірина (8-В).

Міс Артистичність – Палій Вікторія (8-А).

Міс Інтелект – Левчунь Діана (7-В).

Міс Грація – Лєбєдєва Світлана (7-В).

Міс Оригінальність – Фелима Аліна (8-Б).

ВІТАЄМО ДІВЧАТ!

Дякуємо організаторам конкурсу Дурай О.Д. – класному керівнику 8-А класу, Снітинському Вадиму – учневі 8-А класу, Пяничук І. І. – заступнику директора з виховної роботи, а також усім учасницям та їх батькам!

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями