Лист-подяка від Університету «Україна»

30.03.2021   Administrator   Категорія: Новини

Шановні Оксано Іванівно та педагогічний колектив!

Хочемо подякувати Вам за професійну майстерність, багаторічну кропітку працю та знання, які даєте своїм випускникам. Ваші зусилля не є марними, адже знаходять своє відображення у творчості, наполегливості та цілеспрямованості теперішніх студентів.

У нашому закладі на спеціальності «Дизайн» навчається Ваш випускник Юсько Віталій. Він виявляє дуже хороші здібності в опануванні дизайнерського фаху.

На днях перед студентами постало творче завдання намалювати зимове дерево. Кожен з них зробив це по-своєму, по-особливому. Адже важливо не лише об’єкт побачити, але й зрозуміти, пропустити через себе і лише тоді зобразити  на полотні.

Скидаємо Вам відеоролик робіт студентів, в якому представлена і робота Віталія. Хочемо, щоб Ви також побачили і змогли насолодитися майстерністю та індивідуальною технікою виконання кожної роботи. Саме завдяки нашим з Вами спільним зусиллям, наполегливості та бажанням вчитися Віталій стане справжнім фахівцем своєї справи, першокласним дизайнером.

Висловлюючи вдячність за досвід та відданість своїй справі, хочемо побажати Вам сили, терпіння, бадьорості, міцного здоров'я, душевного комфорту і щастя, як особистого, так і професійного!

З повагою,
директор філії Університету «Україна» у м.Тернопіль
Сухорукова Неля Степанівна

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями