Квест «Як ми знаємо творчість Т.Г.Шевченка»

15.03.2021   Administrator   Категорія: Новини

Тарас Григорович Шевченко - символ України. Його називають провісником  нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. 

11 березня у школі  відбулася гра-квест, присвячена Дню народження видатного українського поета під назвою «Як ми знаємо творчість Т.Г.Шевченка» серед учнів 3-В та 5-Б класів. Метою гри було закріплення знань учнів про життя і творчість Т.Г. Шевченка, формування у дітей уміння працювати в команді, бажання читати твори письменника, збагачення словникового запасу.

Гра розпочалася у актовому залі, діти поділились на команди. У ході гри команди відвідували зупинки, які координували вчителі-наставники. Учасники виконували різні завдання квесту, у якому органічно перепліталися ігрові елементи та біографічні факти з життя та творчості Т.Г. Шевченка.

Школярі не тільки перевірили свої знання, а й отримали багато корисної інформації та позитивних вражень, емоцій. Переможцем гри стала команда учнів 5-Б класу «ТОП-1», учасників якої нагородили грамотою.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями