Круглий стіл-2020

16.01.2020   Administrator   Категорія: Новини

10 січня 2020 р. в нашій школі відбувся «Круглий стіл» за участі адміністрації школи, педагогічного колективу, голів батьківських комітетів та учнів 5-11 класів, що входять до складу учнівського самоврядування. Захід розпочався вступним словом директора школи – Погорілої О. І., яка ознайомила всіх присутніх зі своїм баченням розвитку школи, а також з метою заходу, форматом та порядком його проведення. У чотирьох різних кабінетах було створено окремі локації: для батьків, вчителів, класних керівників та учнів. Присутні, поділившись на групи відповідно до своєї категорії, працювали у локаціях, де мали змогу вести дискусію та висловлювати свої думки щодо пріоритетних напрямків роботи школи на 2020 н. р. та шляхів їх реалізації.

Обговоривши проблемні питання всі групи знову зустрілися в актовій залі, де представили свої пропозиції та побажання щодо покращення роботи школи на 2020 н. р.

Батьки виділили такі пріоритетні напрямки: проведення спільних для учнів заходів по паралелях; зміна інтер’єру школи; покращення матеріальної бази навчального закладу; організація волонтерської діяльності школярів; міжнародна співпраця; популяризація здорового способу життя.

 На думку вчителів, слід звернути увагу на: підвищення результативності навчання серед учнів; покращення матеріально-технічного забезпечення школи; залучення школярів до участі в міжнародних проектах; реалізація принципів педагогіки партнерства; збереження старих традицій школи та поповнення їх новими.

Класні керівники вважають пріоритетними такі напрямки роботи школи: заборона або використання з дозволу вчителя мобільних пристроїв на уроках; участь у проекті «Інтелект України» у початковій та середній школі; розширення мережі класів ( початкова, середня, старша школа); організація зон відпочинку для учнів та вчителів.

Для здобувачів освіти у роботі школи важливим є: залучення учнів та вчителів до волонтерства; використання електронних книг на уроках; облаштування роздягалень в спортивному залі та зони відпочинку біля школи; встановлення плазмового монітору для шкільних оголошень.

За підсумками роботи конференції видано Наказ №04-о.д. від 13.01.2020 р.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями