Конкурс читців поезії Т.Г.Шевченка "Світе тихий, світе ясний, моя Україно…"

18.03.2021   Administrator   Категорія: Новини

9-10 березня у школі проходив конкурс читців поезії Т.Г. Шевченка «Світе тихий, світе ясний, моя Україно…», у якому взяли участь учні 1-10 класів.

Головне завдання конкурсу — духовне виховання дітей та молоді, виявлення і підтримка обдарованих читців, збагачення їх навиками акторської та сценічної майстерності, популяризація творів основоположника української літератури Т.Г. Шевченка. Виступи учасників  оцінювало конкурсне журі.

Учні, готуючись до конкурсу, серцем доторкнулися до поезії Великого Кобзаря. Це було свято! Важко було визначити переможців, адже кожен учасник вклав частинку своєї душі у виконання твору.

Школярі з великим ентузіазмом взяли участь в конкурсі, представляючи членам журі свій улюблений твір Т.Г. Шевченка. Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами.

До заходу було оформлено тематичну виставку, на якій представлено збірку поетичних творів Т.Г. Шевченка «Кобзар», лепбук, який виготовили учні початкової школи, а також стіннівки, виготовлені представниками учнівського самоврядування школи.

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями