Історичний батл

27.05.2024   Administrator   Категорія: Новини

23 травня у школі пройшов історичний батл, в якому взяли участь учні 7-х класів.
"Я дуже рада, що мала змогу взяти участь у конкурсі з історії України. Це був надзвичайно цікавий та пізнавальний досвід. Конкурс був добре організований, завдання були складними, але захоплюючими, і спонукали до глибокого вивчення нашого минулого.
Усі учасники отримали чудову можливість продемонструвати свої знання та навички, а також дізнатися багато нового. Було багато різноманітних завдань, таких як конкурс капітанів, робота з контурними картами та відповіді на запитання, які допомогли нам краще зрозуміти і засвоїти історичні події та факти.
 
Хочу також відзначити високий рівень підготовки команд. Усього було три команди, я була капітаном команди 7-а класу «Галицькі леви», назва 7-б класу це «Теребовлянські князі», 7-в - «Князівські дружинники». Кожна з них продемонструвала не тільки глибокі знання, але й злагоджену командну роботу та креативний підхід до вирішення завдань.
Дякую вчительці історії Півторак Лілії Володимирівній - за цю прекрасну ініціативу, членам журі  Дідух Наталі Володимирівні, Козоріз Ірині Павлівні, Ткачук Надії Василівні - за справедливі рішення, однокласникам - за підтримку, а також всім, хто долучився до створення такого важливого і корисного заходу. Сподіваюся, що такі конкурси стануть традицією, адже вони сприяють популяризації історії нашої України та вихованню патріотизму у молодого покоління. З нетерпінням чекаю наступного конкурсу!"
Ковдриш Валерія
 
 
 
 
 
 

    Історія Батл

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями