Інтерактивний урок про Covid-2019

19.02.2021   Administrator   Категорія: Новини

В рамках реалізації Тернопільською міською територіальною громадою статусу міста-кандидата "Громада, дружня до дітей та молоді" Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ розробив гігієнічні бокси з освітньо-розважальними матеріалами на тему превенції поширення вірусу COVID-19 для дітей молодшої та старшої школи. Наша школа отримала 2 гігієнічних бокси: 1-й - для молодшої школи (1-4 класи), 2-й для середньої школи (5-11 класи). 

Учні 1-11 класів та класні керівники долучилися до проведення інтерактивних уроків про COVID-19. Для формування корисної життєвої навички, прищеплення дітям правил особистої та респіраторної гігієни використовували настільні ігри «КоронаСТОП», квест-листівки «Знайди приховані бактерії», набори іменних наклейок «Не ділюсь», набори наклейок «Неонові герої», «Меми проти ковіду», «Динозаврики», розмальовки, загадки.

Дані матеріали допомогли дітям засвоїти важливі знання щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, вивчити нові правила поведінки під час освітнього процесу, розуміти їх доцільність, вміти розпізнавати правдиві вислови щодо коронавірусу від неправдивих, знати до кого звернутися, коли переживають тривожність, усвідомлювати правила респіраторної гігієни, користуватися ними та реалізувати свої лідерські якості в умовах карантину.

Зичимо учням, батькам та вчителям здоров’я та успіхів!

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями