Інструктаж з пожежної безпеки

25.12.2019   Administrator   Категорія: Новини

Школа в житті кожної людини в певний час відіграє дуже важливу роль. Для вчителів - це робота, для учнів - освітній заклад є не тільки місцем, де вони отримують знання, а й джерелом спілкування. Це означає, що у школі має бути комфортно і безпечно.

Пожежна безпека в школі - це надзвичайно важлива справа, яка вимагає до себе великої уваги. За статистикою більшість пожеж трапляється саме з вини людини. Це обумовлено відсутністю знань щодо вимог та правил пожежної безпеки , або халатним ставленням до їх виконання. Тому інструктажі з пожежної безпеки — один із найбільш ефективних видів навчання та обов’язкова профілактика подібних проблем.

24 грудня 2019 року Андрунько Володимир Євгенович, викладач - методист НМЦЦЗ та БЖД у Тернопільській області, підполковник служби цивільного захисту проводив інструктаж та бесіду з учнями середньої та старшої школи. Здобувачі освіти переглянули відеоматеріали, обговорили правила використання вогнегасних засобів, протипожежного інвентарю, обладнання для пожежогасіння, їх види та повторили правила поведінки при пожежі.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями