Екскурсія 6-В класу у ДСНС

26.05.2023   Administrator   Категорія: Новини

Для учнів 5 школи провели екскурсію в пожежно-рятувальній частині. 8 травня учні 6-В класу побували в Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області. В ході екскурсії учням було продемонстровано пожежні автомобілі, їх різновиди та історія розвитку (як і чому змінювалися протягом століть). 

Велику увагу під час екскурсії було приділено пожежному устаткуванню (вогнегасники та їх види). Рятувальники розповіли про роботу вогнеборців під час ліквідації пожеж, наслідків дорожньо-транспортних пригод, порятунку людей у надзвичайних ситуаціях. На фото, що знаходяться в музеї, діти побачили все це на власні очі. 

Також учні відвідали кімнату мінної безпеки. Учасникам освітнього процесу показали макети вибухонебезпечних предметів, які були знайдені та знищені піротехніками Управління ДСНС, пояснили, яких правил потрібно дотримуватись при виявленні таких знахідок. Для кращого розуміння важливості дотримання правил безпеки школярам було продемонстровано пізнавальні відеоролики та вручено інформаційні листівки. 

Екскурсія в пожежній частині дуже зацікавила дітей, вони висловлювали слова подяки співробітникам пожежної частини.

    Дснс

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями