Екологічні заходи у 3-А і 3-Б класах

24.09.2019   Administrator   Категорія: Новини

Для того, щоб привернути увагу учнів до проблем навколишнього середовища, формувати у школярів екологічну культуру, привернути увагу до проблеми сортування  сміття, ви­ховувати бережливе ставлення до природи  для учнів 3-х класів 18 вересня була проведена еко-вікторина у рамках проекту Zero Waste School.  Школярі  відгадували екологічні загадки, кросворди,вчилися сортувати сміття, переглянули відеоролик про наслідки недбалого негативного впливу людини на довкілля та мультик про любов до рідної планети.

В 3-А класі проведено практичний тренінг про те, як правильно визначати і сортувати органічні і неорганічні відходи. Учні говорили про важливість сортування сміття, про те, що робити з органічними відходами, за якими категоріями сортувати неорганічне сміття та про забруднення нашої планети, в цілому. На завершення заходу школярі не лише ласували фруктами і пригощали інших, а й вже добре знали, що робити із органічними відходами.

 У 3-Б класі проведено урок екологічного спрямування. Учні не тільки розказували про необхідність та правила сортування сміття, а й ознайомилися з досвідом країн Європи. Відбувся конкурс малюнків на тему «Турбуємося про довкілля».

Також учні класу склали віршик:

Хочеш про природу дбати?

Сміття треба сортувати.

Пам'ятати добре треба:

Чистоту почни із себе!

#ZWS#ZWD_5SCHOOL_TERNOPIL#екожиття

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями