Еко-квест "Сортуй сміття - покращуй своє життя

11.11.2021   Administrator   Категорія: Новини

9 листопада у школі відбувся квест «Сортуй сміття – покращуй своє життя», до участі у якому були залучені учні 3-А та 3-Б класів. Усіх учасників було поділено на 5 команд (Джерело, Юні екологи, Охоронці природи, Зелені долоньки, Господарі планети). Вони отримали маршрутний лист та інформацію по станціях: папір, органіка, пластик, метал та скло.

Учасникам гри довелося чимало попрацювати – розгадувати складні інтелектуальні завдання і головоломки, відгадувати загадки про рослинний і тваринний світ,  просуваючись від однієї станції до іншої. За успішне виконання завдань на кожній станції гри учасники отримували бали.

Цілий урок веселощів, азарту, гарного спортивного настрою, духу співпереживання, лідерства, перемоги – ось результат екологічного квесту.

Мета квесту -  залучити учнів до збереження довкілля від забруднення, сприяти розвитку соціальної та екологічної свідомості, виховувати дбайливе ставлення до природи, поширити інформацію про важливість сортування сміття задля збереження довкілля та клімату.

Ми – рятівники і охоронці нашого величезного будинку під назвою «Земля». Спробуємо зробити все, щоб наша планета стала чистою і квітучою. Світ у наших руках.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями