День Волонтера - 2023

18.12.2023   Administrator   Категорія: Новини

Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує волонтерів та веде їх вперед. Саме завдяки волонтерам сотні тисяч людей і тварин по всьому світу отримують необхідну допомогу. Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Волонтери - одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям. 
З перших днів війни в нашій школі волонтерський рух набув іншого -  масштабного значення. У вільний від основної роботи час працівники школи, батьки, учні сортували, пакували та відправляли у волонтерські центри продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти,  постільну білизну, одяг та взуття, які приносили всі небайдужі.
До виготовлення маскувальних сіток також долучалися всі небайдужі школярі та працівники школи. З настанням холодів збирали віск, картон та металеві банки для виготовлення окопних свічок, щоб вони зігрівали холодними ночами та передали нашим захисникам частинку домашнього тепла, якого їм так бракує.
 

    Волонтерство День Волонтера

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями