День цивільного захисту - 2024

26.04.2024   Administrator   Категорія: Новини

24 квітня у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся День цивільного захисту. Його мета – навчити здобувачів освіти, педагогів та усіх причетних до освітнього процесу, як діяти в різноманітних надзвичайних ситуаціях, що є особливо необхідним у час війни.
 
Уже із самого ранку день у нашій школі почався із ряду заходів. Насамперед було проведено екстрену евакуацію усіх присутніх учасників освітнього процесу  на спортмайданчик. Згодом відбулися показові навчальні заняття із пожежної безпеки із залученням представників служби ДСНС.  Опісля в актовій залі школи інспектором ДСНС для здобувачів освіти  було проведено показові навчальні заняття із мінної безпеки, а потім у спортивній залі відбулись змагання  між учнями 8-х та 11-х класів.
 
Друга половина дня була не менш продуктивною, адже учасниками гуртка «Юні рятувальники» було продемонстровано основні навики у екстрених ситуаціях, а незабаром для усього колективу школи було проведено показову навчальну лекцію із надання першої домедичної допомоги.
Загалом цьогорічний День ЦЗ пройшов успішно. Проведені заходи виявили належний рівень обізнаності відповідальних осіб, чіткі дії педагогів з організації евакуації учнів, закріпили теоретичні і практичні знання здобувачів освіти щодо дій в екстремальних ситуаціях щодо збереження життя і здоров’я.
 
Дякуємо ЗСУ за можливість бути,  навчатися і працювати у стінах рідної школи. Маємо велику надію, що наступний День Цивільного захисту відбудеться уже в час Перемоги і під мирним небом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    День Цивільного Захисту

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями