Благодійна акція «Happy Гав для Сірка»

21.10.2020   Administrator   Категорія: Новини

Здається, що миска з їжею  найпростіший спосіб допомогти безпритульній тварині. Напевно, кожен купляє корм для цуценяти, яке причепилося на вулиці... Але підгодовування  це ілюзія допомоги.

Є більш дієві способи.

Уже вкотре наша школа долучається до акції допомоги безпритульним тваринам «Happy Гав для Сірка», яку започаткував благодійний фонд «Щаслива лапа».

Перша і основна ціль акції – дати людям, які до неї приєдналися, можливість допомогти тим, хто так сильно потребує допомоги. Кожен з нас завжди хоче стати частиною чогось великого, проте, частіше за все, ми ніяк не можемо організувати себе та зробити невеликий крок, який відділяє нас від справді доброго діла.

Цього семестру благодійна акція «Happy Гав для Сірка» була спрямована на допомогу тваринам, які живуть у притулках. Немає потреби говорити про те, яку величезну відповідальність за тварин несуть люди, і з яким завзяттям вони іноді руйнують їхні життя. Тварини, на жаль чи на щастя, не розуміють складного механізму в голові людини, яким та користується, залишаючи свого колишнього улюбленця на вулиці. Проте, тварини приймають та розуміють любов, яку їм дарують волонтери та просто добрі люди.

Усі бажаючі учні, батьки та вчителі надали допомогу безпритульним тваринам, зібравши продукти харчування, ліки і засоби гігієни. Всього зібрано та передано зоозахисним організаціям «Вірні друзі» та «Ноїв ковчег» 30 кг круп, 50 кг сухого корму, 8 кг консервів для собак, медикаменти, засоби захисту від паразитів, а також м’якенький лежак для тварин.

Сподіваємося, що всі усвідомлюють, що живуть на планеті не самі і повинні дбати про природу й інших живих істот. Адже в світі на сьогоднішній день дуже багато прикладів жорстокості до тварин і, як наслідок, до людей. Сьогодні планета потребує зовсім іншого – уваги, захисту, любові і саме от такі акції допомагають дітям зрозуміти, що треба культивувати любов, довіру та можливість допомагати тваринам.

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями