Батьківські збори у восьмих класах

06.06.2018   Administrator   Категорія: Новини

У нашій школі за участі представника Християнського Навчального Центру «Успіх»відбулися збори батьків восьмикласників на тему: «Роль батьків у вихованні підлітків».

Під час розмови з аудиторією Юрій Володимирович намагався довести на різних життєвих прикладах, що батьки є першими вихователями, які зміцнюють і загартовують організм дитини, розвивають її мову і мислення, волю і почуття, формують її інтереси, прагнення, смаки, здібності, виховують любов до знань, допитливість, спостережливість, працьовитість. Адже сім'я – це батько, мати і щоденна любов до дітей. Бути справжніми батьками – це героїзм, вміння іти проти течії сучасної моделі сім'ї.

Особистості батьків займають важливу роль у житті кожної дитини. Не випадково, що до батьків, особливо до матері , ми подумки звертаємось у важкі хвилини життя. Разом з тим почуття, що забарвлюють відносини дитини і батьків, - це особливі почуття, відмінні від інших емоційних зв’язків. Специфіка почуттів, що виникають між дітьми й батьками, визначається головним чином тим, що турбота батьків необхідна для підтримки самого життя дитини. А нестаток у батьківській любові – воістину життєво необхідна потреба маленької людської істоти. Любов кожної дитини до своїх батьків безмежна. Причому якщо в перші роки життя , любов до батьків забезпечує власне життя й безпеку, то в міру дорослішання батьківська любов виконує функцію підтримки й безпеки внутрішнього, емоційного і психологічного світу дитини.

Наприкінці розмови Юрій Володимирович підсумував усе вище сказане: « Звичайно, чим рідше будемо вечорами виконувати термінову роботу, тим менше заробимо грошей, може, не купимо кращої машини і плаття на випускний вечір не буде таким дорогим, однак час, подарований дітям на спільну забаву, спільно приготовлену вечерю чи вечір пісень є найкращою інвестицією. Кожна дитина найбільше потребує любові батька та мами. Варто про це не забувати!»

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями