Авто для ЗСУ! Переможемо разом!

30.11.2022   Administrator   Категорія: Новини

 

Наші учні подарували автомобіль військовим. Вони ще у вересні провели благодійний ярмарок, готували і продавали солодощі, щоб зібрати гроші на допомогу бійцям. Виявилось, що суми вистачило на машину.

За словами директорки Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Оксани Погорілої, у ярмарку брали участь учні, батьки та вчителі. Разом вдалося зібрати 208 тисяч гривень.
 
Бійці висловили подяку усім, хто долучився до збору коштів. Запевняють, що цей подарований автомобіль допоможе військовослужбовцям подолати ворога та повернутись додому з перемогою та високо піднятими українськими прапорами.
 
Подяку також висловила і начальниця міського управління освіти і науки Ольга Похиляк. Каже, батьки долучились до дуже доброї справи. Бо зараз наші захисники як ніколи потребують допомоги. Машини особливо актуальні, адже на фронті така річ постійно ламається та потребує ремонтів.
 
Школярі, які долучились до ярмарки радіють тому, що завдяки їхнім старанням і проданим солодощам, вони змогли певним чином наблизити Україну до перемогти.
 
Джерело: ІНТБ

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями