Андріївські вечорниці у 6-Б класі

02.12.2023   Administrator   Категорія: Новини

«На Андрія, на Андрія!
Снігом дує, снігом віє.
На Андрія, ой, дівчата,

Можна долю загадати...» - саме тому 30 листопада на чудовому святі в день Андрія Первозванного, ми зібралися у актовій залі нашої школи, щоб відновити давні традиції і побувати на справжніх вечорницях, згадати ті чудові часи, коли наші предки робили спробу заглянути у майбутнє і дізнатись відповіді на ті питання, які їх хвилювали. 

Чудове дійство з піснями і танцями, конкурсами та жартами, ворожінням і частуванням пройшло у теплій дружній атмосфері, куди було запрошено всіх охочих дізнатися, як колись в Україні проходили вечорниці в ніч на Андрія. Свято відбулося завдяки старанням класного керівника 6-Б класу Савельєвої Ірини Ярославівни та її талановитих підопічних. 

Велика подяка батькам учасників дійства за допомогу в організації концерту та оздобленні приміщення, щоб всі присутні змогли зануритися в атмосферу того часу. Сподіваємося, що подібні заходи не залишать байдужими всіх, кого хвилює наша історія, наше майбутнє, котре ми, попри жахливі умови сьогодення, стараємося відродити, поширити і збагатити. 

Ми гуляли, веселились,
Усім весело було.
Вечорниці завершились
І здається все пройшло.
 Ні, так просто не проходить,
В серці струночка бринить.
Про Андріївські вечорниці
Спомин в серці буде жить.

 

    Андріївські Вечорниці

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями