Акція «Миколай про тебе не забуде»

12.12.2020   Administrator   Категорія: Новини

Мабуть, усі пам'ятають ті зимові вечори, коли землю покривав перший пухнастий білосніжний сніжок, а маленькі діти писали листи святому Миколаю, з нетерпінням чекаючи вечора 18 грудня. Щирі дитячі посмішки та незвичайна радість стали запорукою того, що День Святого Миколая є одним із незабутніх зимових спогадів дитинства кожного з нас. 

Ми повинні потурбуватися про те, аби цей день став справжнім святом для всіх дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей. З цією метою учні, батьки та вчителі нашої школи уже вкотре долучились до акції «Миколай про тебе не забуде!», яка проходить з благословення митрополита Кир Василія Семенюка і організовується Комісією у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ.

Учні–помічники Святого Миколая зібрали  подарунки - солодощі, книжки, журнали, блокноти, фарби, фломастери, шкільне приладдя, іграшки, засоби гігієни, які передали у майстерню Святого Миколая. Позитивні емоції переповнювали школярів від того, що побували в ролі помічників Святого Миколая, і використали свій час для такої благородної і потрібної справи.

 

    Миколай Про Тебе Не Забуде

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями