Уроки доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» #happypaw

26.05.2021   Administrator   Категорія: Новини

У сучасному світі дуже важливо виховувати в дітей відповідальність, уважне і дбайливе ставлення до тварин. Саме таку мету ставили вчителі під час проведення Всеукраїнських уроків доброти.

Тема «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» актуальна для сучасного світу – світу нових технологій, коли живу істоту замінює техніка.   Під час проведених заходів школярі переконалися у важливості співчуття, співпереживання, гуманного ставлення до братів наших менших – тварин.

У школі було проведено 10 уроків доброти, брейн-ринг на тему «Що ми знаємо про котів та собак», а також виховні бесіди «Життя домашніх та безпритульних тварин», «Тварини та закони», «Взаємодопомога людей і тварин», переглянуто мультфільм «Пригоди непосидючого Бобика» та соціально - інформаційні ролики про гуманне ставлення до тварин.

Учні виготовляли стіннівки, розповідали та малювали своїх домашніх тварин, обговорювали закони їх захисту, а також правила поведінки з безпритульними тваринами.

Вчителі прищеплювали учням любов до братів наших менших, прагнули донести ідею біоетики «Будь добрим, співчутливим та гуманним».

Учні та вчителі школи закликають всіх приєднатися до цього доброго і важливого заходу і пам’ятати — ми відповідальні за тих, кого приручили…

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід
Поділіться з друзями